مرحبا بكم في مدونتكم الاخبارية احباب المغرب

الجمعة، 2 يناير 2015

مكرونة بشاميل بعصاج اللحم”دايت”


لو كنتى بتعملى ريجيم ودايما تمنعى نفسك من أكلاتك اللى بتحبيها

علشان تحافظى على نظامك الغذائى…

دلوقتى ممكن تاكلى المكرونة اللى بتحبيها

ومتخافيش على وزنك …

ودايما افتكرى أكل القليل دايما مفيد
المقادير:
كيس مكرونه
300 جرام لحم مفروم
3 ملاعق دقيق لعمل البشاميل
3حبه طماطم
3 حبه فلفل اخضر
200 جرام زيتون اسود مقطع
3 كوب لبن خالى من الدسم
ملعقه زعتر
صلصله طماطم
بصله متوسطه
ملح فلفل
250جرام جبن رومي مبشور
زيت أرز
طريقة التحضير:
– يقطع الفلفل والطماطم شرائح ويقطع الزيتون
– يعصج اللحم مع البصل والملح والفلفل والزعتر تسلق المكرونه وتصفي
– يحضر البشاميل تدهن الصينيه بالزيت وتوضع المكرونه المسلوقه وتفرد في الصينيه ويوضع عليها شرائح الطماطم والفلفل الاخضر والزيتون
– ويوضع فوقهم اللحم ويصب عليهم البشاميل ثم الجبن المبشور ثم توضع في الفرن حتي تاخد اللون الذهبي.
وبالصحة والهنا…
إقتراح التقديم:
قدمى المكرونة بالبشاميل مع سلطة الخضراوات للدايت

0 التعليقات:

إرسال تعليق